Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului AutoEco, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
AutoEco foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator AutoEco.ro este necesar sa fiti de acord cu procesarea datelor furnizate de dumneavoastra catre colaboratorii nostri.
vezi colaboratorii nostri
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords, RTB House Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Compari.ro Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de colaborator pentru transmiterea unui chestionar de evaluare
Hotjar Pentru a putea intelege nevoile si interesele utilizatorilor nostri, vor fi inregistrate activitatea si comportamentul pe site.
Centrala telefonica Pentru ca procesul comenzii sa fie unul corect si precis, este necesara confirmarea telefonica a acesteia de catre unul din specialistii AutoEco.
SMS Cursul comenzii aflate in desfasurare, de la plasarea acesteia pana la livrare, va fi notificat prin intermediul serviciului de sms.
× In zilele de 1, 3 si 6 Mai magazinele AutoEco sunt INCHISE. Comenzile online se inregistreaza non-stop. Multumim!

Piese auto in RATE fara dobanda!

Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de sezonul rece, cu siguranta cauti anvelope de iarna la cel mai bun pret! Dar baterii auto?!

 

Pe AutoEco.ro nu doar ca ai cele mai bune preturi pentru piese auto si accesorii auto, ci acum ai posibilitatea achizitionarii acestora in 6 Rate fara dobanda!

 

Clientii AutoEco.ro beneficiaza de multiple optiuni de plata a comenzilor de piese auto si a serviciilor adiacente, din care o pot alege pe cea mai potrivita pentru ei.

In ceea ce priveste plata in RATE variantele sunt:

Online prin:

- Cardul STAR de la Banca Transilvania

- Card Avantaj de la Credit Europe Bank,

Garanti Bank

 Alpha Bank

 BRD Finance

Plata in RATE cu cardul la ridicare personala prin:

- Cardul STAR de la Banca Transilvania

- Card Avantaj de la Credit Europe Bank

 

Ce spunem noi despre asta?

Introducerea achizitiilor in rate fara dobanda a contribuit si la o schimbare benefica in comportamentul de cumparare al clientilor AutoEco.ro. Pentru ca acum au si optiunea de a plati in rate fara dobanda, soferii sunt mai dispusi sa investeasca in piese auto si servicii de reparatii ale masinilor pe care le detin atunci cand acestea sunt necesare, fara presiunea imediata a costurilor. De regula, majoritatea soferilor tind sa amane anumite achizitii importante, dar mai costisitoare, daca acestea nu sunt urgente. 

Cum platesc in rate online?

 

Odata adaugate produsele in cosul de cumparaturi si trecerea la urmatorul pas al achitarii, dupa selectarea achitarii in rate si verificarea acesteia de catre unul din specialistii AutoEco.ro, ti se va genera un link securizat de plata pe care il vei primi automat pe adresa de e-mail din contul comenzii.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi acest link si sa mergi mai departe cu confirmarea platii in rate.

 

Indiferent ca vrei sa achizitionezi anvelope auto in rate, baterii auto in rate sau orice alte piese auto in rate, acum ai sansa sa profiti de cele mai bune preturi!

 

 

Galerie foto

Comentarii

Scrie un comentariu
Nu exista comentarii pentru aceasta postare !