Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului AutoEco, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
AutoEco foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator AutoEco.ro este necesar sa fiti de acord cu procesarea datelor furnizate de dumneavoastra catre colaboratorii nostri.
vezi colaboratorii nostri
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords, RTB House Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Compari.ro Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de colaborator pentru transmiterea unui chestionar de evaluare
Hotjar Pentru a putea intelege nevoile si interesele utilizatorilor nostri, vor fi inregistrate activitatea si comportamentul pe site.
Centrala telefonica Pentru ca procesul comenzii sa fie unul corect si precis, este necesara confirmarea telefonica a acesteia de catre unul din specialistii AutoEco.
SMS Cursul comenzii aflate in desfasurare, de la plasarea acesteia pana la livrare, va fi notificat prin intermediul serviciului de sms.
× In zilele de 1, 3 si 6 Mai magazinele AutoEco sunt INCHISE. Comenzile online se inregistreaza non-stop. Multumim!

Cum se face corect incarcarea cu freon

Cand sistemul de aer conditionat al autovehiculului devine cel mai bun partener in calatoriile tale, functionarea corecta a acestuia este principalul punct asupra caruia trebuie sa iti orientezi atentia.

Tu stii care sunt pasii pentru o incarcare corecta cu freon?

 

      Atunci cand sistemului de aer conditionat al automobilului incepe sa ii scada eficienta in a raci aerul din habitaclu, cel mai probabil cantitatea de agent frigorific este mai mica decat minimul necesar ce ii permite o functionare la parametrii optimi. Un aspect important ce trebuie retinut cand vine vorba de incarcarea cu freon este faptul ca acesta nu se consuma ci dispare din cauza unor scurgeri. Tocmai din acest motiv, in procedura de incarcare cu freon, pe langa etapele de incarcare propriu-zise, trebuie sa existe si cele de dignosticare prin care se trateaza cauzele si nu doar simptomele.

  

*Agentul frigorific folosit in sistemele automobilelor cu an de fabricatie pana in jurul anului 1996 este R-12, iar la cele cu an de fabricatie mai recent este tip R134a.

 

Care sunt etapele incarcarii cu freon?

1.       Conectarea echipamentului de incarcare freon la sistemul de aer conditionat al automobilului

2.       Selectia marcii si a modelului auto astfel ca echipamentul sa stie ce cantitiati de substante trebuie sa injecteze in sistem.

3.       Recuperarea freonului si a uleiul din sistem.

In aceasta etapa echipamentul recupereaza cantitatea de freon si de ulei din sistem in caz ca acestea exista.

4.       Vidarea sistemului.

In aceasta etapa echipamentul de service creaza vid in interiorul sistemului de aer conditionat pentru a detecta eventuale scurgeri. In realitate in aceasta etapa se pot detecta numai scurgerile mari

5.       Umplerea sistemului cu freon, ulei si substanta de contrast.

Aceasta etapa este momentul cand sistemul de aer conditionat este alimentat cu agent frigorific, uleiul pentru compresor si substanta de contrast. Uleiul special pentru sisteme de aer conditionat asigura o mai buna lubrifiere a compresorului in momentul functionarii iar substanta de contrast ne ajuta sa depistam cele mai mici scurgeri de freon din instalatie

6.       Se efectueaza testul de de functionare cu echipamentul conectat la sistemul automobilului.

In aceasta etapa se testeaza functionarea sistemului de aer conditionat si se verifica parametrii functionali in ceea ce priveste presiunea creata de compresor in sistem

7.       Se deconecteaza echipamentul, se lasa masina 10 minute sa mearga cu aerul conditionat pornit

8.       Verificarea finala.

Dupa ce sistemul de aer conditionat ruleaza cateva minute se poate verifica mult mai amanuntit daca exista scurgeri. Acest lucru se poate realiza datorita substantei de contrast introdusa in sistem in etapele anterioare si cu ajutorul unei truse special formate dintr-o pereche de ochelari si o lanterna cu lumina speciala. Fara acest ultim pas si fara prezenta substantei de contrast in sistemul de aer conditionat, riscati ca in cateva saptamani sau chiar cateva zile sistemul de aer conditionat sa revina la starea initiala.

Va recomandam ca, odata cu operatiunea de umplere cu freon, sa se realizeze si igienizarea sistemului de ventilatie.

 

AutoEcote ajuta sa respecti intocmai pasii necesari unei incarcari corecte si iti ofera posibilitatea incarcarii cu freon pentru orice tip de automobil, respectand cu strictete toti pasii prezentati mai sus si folosind echipamente de ultima generatie. 

Afla mai multe pe site sau de la consultantii  nostri, specialisti in piese auto!

 

Galerie foto

Comentarii

Scrie un comentariu
Nu exista comentarii pentru aceasta postare !