Placute frana BMW Seria 3 E21 (E21) 316 (66KW / 90CP)

Afisez 1 - 5 din 5 produse
Tip frîna frana disc
Lungime contact avertizare [mm] 162
26 RON
Lungime contact avertizare [mm] 915
Tip frîna frana disc
58 RON
-10% Set placute frana, frana disc BMW Seria 3 E21  (E21) 316 (66KW / 90CP)	TRW GDB654
TRW
Restrictiile producatorului ATE
Contact indicator uzura pentru indicator avertizare
Aprobare E9 90R 01107/359
145 RON
131 RON
-10% Set placute frana, frana disc BMW Seria 3 E21  (E21) 316 (66KW / 90CP)	ATE 13.0460-5032.2
ATE
Latime [mm] 76,5
Înaltime [mm] 65,5
Grosime [mm] 16,5
168 RON
151 RON

Mecanica placutelor de frana si informatii despre senzorii pentru placute de frana

Folosirea eficienta a sistemului de franare a masinii nu implica doar simpla calcare a pedalei, mai ales in situatii neprevazute. In prezent poti asigura masinii tale mai mult decat functionalitati. Acum poti cumpara placute frana si numerose alte piese auto online. Iti reamintim ca sistemele de franare ale masinilor, camioanelor si motocicletelor sunt alcatuite dintr-o serie de piese implicate in actiunile soferului in momentul franarii. Astfel de piese, cunoscute ca placute pentru frana sunt imperios necesare pentru siguratanta ta, a pasagerilor si celorlalti colegi din trafic.

In catalogul nostru online gasesti cele mai bune placute de frana. Acestea sunt o componenta cheie a sistemului de franare si in cazul mecanicii de presiune si frecare aplicate rotorului de frana (astfel de forte fizice sunt cele care incetinesc si opresc roata). Rolul placutelor de frana ca piese importante pentru sistemul de franare este simplu. Odata ce rotile se opresc din rotatie si masina se opreste din miscare.

Datorita vitezei cu care se rotesc rotile unui vehicul si in functie de cat de mult cantareste o masina sau un camion, placutele de frana sunt supuse unei presiuni mari de fiecare data cand incetinesti sau opresti. Totusi, cele mai bune placute de frana rezista sute de mii de kilometri fara probleme.

Instalarea unui senzor de placute de frana poate fi necesara pentru monitorizarea starii placutelor de frana. Exista doua tipuri de senzori principali: mecanic si electric. Un senzor mecanic este o bucata de metal care se fixeaza pe placuta frana. Cand placuta de frana se uzeaza, senzorul metalic intra in contact cu discul. Acest lucru produce un sunet puternic. Pe de alta parte, un senzor electric functioneaza cu ajutorul unei bucle de sarma in interiorul unei carcase de cauciuc. Cand tamponul se uzeaza sau este rupt, acesta rupe bucla de sarma si alerteaza unitatea de control electronic a masinii. Acest fapt este semnalat ca avertizare pe tabloul de bord. Alege piese auto destinate sigurantei in trafic pentru tine si pasagerii tai. Acum poti cumpara placute de frana online folosind datele de contact ale specialistilor Autoeco.ro.