Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului AutoEco, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
AutoEco foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator AutoEco.ro este necesar sa fiti de acord cu procesarea datelor furnizate de dumneavoastra catre colaboratorii nostri.
vezi colaboratorii nostri
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Compari.ro Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de colaborator pentru transmiterea unui chestionar de evaluare
Hotjar Pentru a putea intelege nevoile si interesele utilizatorilor nostri, vor fi inregistrate activitatea si comportamentul pe site.
Centrala telefonica Pentru ca procesul comenzii sa fie unul corect si precis, este necesara confirmarea telefonica a acesteia de catre unul din specialistii AutoEco.
SMS Cursul comenzii aflate in desfasurare, de la plasarea acesteia pana la livrare, va fi notificat prin intermediul serviciului de sms.

Geometrie computerizata 3D

Executam operatii de reglare computerizata a geometriei rotilor pentru toate tipurile de masina

Aveti o intrebare legata de geometria rotilor masinii dumneavoastra?
Expertii nostri va ofera consultanta. Solicitati o programare telefonic, la numarul 0762 369 073, sau completati formularul de programari.
Afla mai multe

Verificarea geometriei rotilor

Cu ce frecventa se realizeaza reglajul rotilor automobilelor?

Au trecut 1-2 ani de cand ati verificat ultima data geometria rotilor? Sau poate ca au trecut in jur de 20.000 km de la ultima inspectie a geometriei automobilului dumneavoastra? Atunci este foarte probabil sa intampinati neplaceri cu masina dumneavoastra:

 • un consum mai mare de combustibil
 • uzura neregulata si rapida a pneurilor
 • masina dumneavoastra "trage" dreapta sau stanga aparent fara motiv
 • dificultate in mentinerea traiectoriei masinii

In ce alte cazuri se mai recomanda verificarea geometriei rotilor?

Frecventa stabilita mai devreme este una orientativa, aplicabila folosirii relativ normale a masinii. Puteti verifica insa mai devreme geometria auto in urmatoarele cazuri:

 • loviti puternic un obstacol, o bordura sau o groapa
 • exista uzura rapida, prematura si neuniforma a anvelopelor
 • directia autovehiculului a devenit imprecisa
 • anvelopele au fost schimbate
 • supraincarcarea vehiculului pe o perioada mai lunga
 • inlocuiti un element al suspensiei sau directiei
 • accelerari puternice si franari bruste dese

Controlul geometriei rotilor

Reglarea geometriei rotilor se realizeaza prin ajustarea unghiului de cadere, a unghiului de convergenta si a unghiului de fuga in parametri recomandati de constructor. Pentru a intelege mai bine paralelismul rotilor, va prezentam ce inseamna fiecare unghi.

Unghiul de cadere

Unghiul format de inclinarea rotii si perpendicualara pe sol atunci cand se priveste autovehiculul din fata sau in spate. Cand partea superioara a rotilor este inclinata catre exteriorul autovehiculului spunem ca unghiul de cadere este pozitiv. In cazul in care partea superioara a rotilor este inclinata catre interiorul autovehiculului, avem de a face cu un unghi de cadere negativ.

Unghiul de convergenta

Unghiul format de linia mediana a autovehiculului si linia mediana a rotilor cand se priveste autovehiculul de sus. Daca partile posterioare ale rotilor sunt mai apropiate, unghiul de convergenta este negativ. Iar daca sunt mai departate, numim unghiul pozitiv.

Unghiul de fuga

Unghiul, format intre axa pivotului si perpendiculara pe sol atunci cand se priveste autovehiculul din lateral. Unghiul de fuga negativ este atunci cand partea de sus a axei pivotului este inclinata catre fata iar cel pozitiv, cand partea de sus a axei pivotului este inclinata spre spate.

Hofmann Geoliner 610

Ce aparate folosim la service auto pentru geometria auto?

La reglarea geometriei masinii dumneavoastra vom folosi un aparat de la renumita marca Hofmann, intalnita in service-uri de reprezentanta.

Hofmann Geoliner 610 necesita un timp de pregatire si de masurare redus si se bazeaza pe tehnologia 3D pentru reglarea geometriei ambelor punti, fata si spate. Prin urmare, mecanicii auto de la service-ul nostru vor realiza controlul geometriei automobilului dumneavoastra in doar cateva minute.

Beneficiile reglarii corecte a geometriei rotilor

Rotile sunt legatura directa intre vehiculul dumneavoastra si sol. Starea lor influenteaza in mare parte pastrarea directiei de mers precum si distanta de franare. Orice anomalie constatata la nivelul pneurilor ar trebui sa conduca la un control tehnic.

O verificare corecta a geometriei rotilor aduce beneficii importante:

 • economie de combustibil datorita scaderii rezistentei la rulare a anvelopelor
 • prelungirea duratei de viata a anvelopelor
 • imbunatateste directia automobilului
 • uzura mai mica a sistemului de suspensie si directie

Formular cerere programare online

Aveti o intrebare legata de geometria rotilor masinii dumneavoastra? Expertii nostri va ofera consultanta. Solicitati o programare la service Autoeco pentru verificarea geometriei rotilor.

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.