Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului AutoEco, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
AutoEco foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator AutoEco.ro este necesar sa fiti de acord cu procesarea datelor furnizate de dumneavoastra catre colaboratorii nostri.
vezi colaboratorii nostri
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Compari.ro Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de colaborator pentru transmiterea unui chestionar de evaluare
Hotjar Pentru a putea intelege nevoile si interesele utilizatorilor nostri, vor fi inregistrate activitatea si comportamentul pe site.
Centrala telefonica Pentru ca procesul comenzii sa fie unul corect si precis, este necesara confirmarea telefonica a acesteia de catre unul din specialistii AutoEco.
SMS Cursul comenzii aflate in desfasurare, de la plasarea acesteia pana la livrare, va fi notificat prin intermediul serviciului de sms.

Politica de confidentialitate

Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ce date personale prelucram? 

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele dumneavoastra de identificare, de localizare, sau alte date personale pe care le colectam direct de la dumneavoastra atunci cand deveniti clientul nostru sau cand solicitati/accesati serviciile noastre. 

Cum prelucram datele personale? 

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a va furniza serviciile contractate / solicitate de dumneavoastra, de a va identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare, in scop de marketing, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care vi le oferim, etc. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, dupa caz, pe consimtamantul dumneavoastra. 

 

Cum puteti sa administrati acordurile exprimate? 

Pentru a va putea oferi produse si servicii personalizate, respectiv cat mai apropiate de interesele dumneavoastra, putem prelucra date personale care permit identificarea preferintelor si/sau a comportamentului dumneavoastra, inclusiv prin procese automate (care nu presupun interventie umana). Pentru aceasta, respectiv pentru comunicarile de marketing direct, vom tine intotdeauna cont de optiunile dumneavoastra. Ca sa fie cat mai simplu pentru dumneavoastra, trebuie sa stiti ca puteti verifica si modifica oricand acordurile si consimtamintele existente solicitand acest lucru prin intermediul unui e-mail la adresa admin@autoeco.ro sau prin telefon, la numarul 0310 050 139               . 

Comunicam date personale catre alti destinatari? 

Pentru a va oferi serviciile contractate de dumneavoastra, pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime, este posibil sa transmitem datele tale personale catre autoritati publice, organe judiciare, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si alte categorii de destinatari din Romania, din Uniunea Europeana / Spatiul Economic European sau din afara acestui spatiu. Ne asiguram intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor tale (spre exemplu: clauze contractuale standard de protectie a datelor personale). 

 

Cat timp prelucram datele dumneavoastra personale? 

Datele personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea. 

Care sunt drepturile dumneavoastra si cum pot fi exercitate? 

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii regulamentului beneficiati de drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor:

 • Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale; 

• Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa; 

• Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege; 

• Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege; 

• Dreptul de opozitie – puteti sa va opneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim; 

• Dreptul la portabilitatea datelor - puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator; 

• Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; 

• Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra, vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila; 

• Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate – puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia. 

Va puteti exercita aceste drepturi foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru (Bucuresti, str. Drumul Gilaului nr.44-50, sector 4 Bucuresti), prin e-mail (la adresa admin@autoeco.ro) sau prin telefon (la numarul 0310 050 139). In plus, am numit in cadrul societatii noastre o persoana responsabila cu protectia datelor cu caracter personal care poate fi contactata daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior mentionate.