Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului AutoEco, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
AutoEco foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator AutoEco.ro este necesar sa fiti de acord cu procesarea datelor furnizate de dumneavoastra catre colaboratorii nostri.
vezi colaboratorii nostri
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Compari.ro Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de colaborator pentru transmiterea unui chestionar de evaluare
Hotjar Pentru a putea intelege nevoile si interesele utilizatorilor nostri, vor fi inregistrate activitatea si comportamentul pe site.
Centrala telefonica Pentru ca procesul comenzii sa fie unul corect si precis, este necesara confirmarea telefonica a acesteia de catre unul din specialistii AutoEco.
SMS Cursul comenzii aflate in desfasurare, de la plasarea acesteia pana la livrare, va fi notificat prin intermediul serviciului de sms.

Servicii de diagnoza auto

Cautati un service pentru a realiza diagnoza auto a vehiculului?

Autoeco Service va ofera prestatii de testare auto computerizata, verificare sistem de incarcare baterie. Solicitati o programare telefonic, la numarul 0762 369 073, sau completati formularul de programari.
Afla mai multe

Servicii de diagnoza auto si verificare sistem electric

Noile generatii de automobile abunda de computere care depasesc uneori puterea unor calculatoare normale. Aceste computere schimba informatii cu diversele sisteme electrice ale masinii astfel ca numeroase functii ale masinii depind de buna functionare a acestor componente electronice.

Calculatoarele auto au deja un sistem de autodiagnosticare, ele testeaza fiecare element si inregistreaza toate erorile detectate, chiar sporadice. In functie de eroarea gasita, computerul aprinde sau nu martorul legat la sistemul in cauza. Prin urmare este important sa cititi, sa analizati si sa stergeti memoria computerului la fiecare revizie pentru a cunoaste starea componentelor sistemului electric si pentru anticipare unor defecte viitoare.

Autoeco Service intervine cu urmatoarele prestatii:

 • citire erori functionale memorate;
 • analiza parametrilor functionali;
 • diagnosticare cauze abateri valori functionale;
 • identificare componente cu defecte;
 • programari/ configurari calculatoare motor;
 • programari/configurari calculatoare bord;
 • diagnoza sistem incarcare, pornire si baterie;

Diagnoza sistemului de incarcare, de pornire si a bateriei

La pornirea motorului, electromotorul consuma o cantitate mare de curent de la baterie pentru a invarti motorul. Prin urmare, daca bateria auto nu este corect incarcata, ea nu poate furniza toata energia necesara pentru ca motorul sa porneasca. Pe durata functionarii motorului, bateria este permanent incarcata de alternator pentru a putea sustine consumatorii. Corectitudinea functionarii acestui sistem poate fi testata de catre specialistii Autoeco cu ajutorul echipamentelor de testare printre care se numara si Bosch Bat 131 unul dintre cele mai performante.

Cu Autoeco pleci linistit la drum; dupa fiecare verificare, primesti un bon cu valorile sistemului de incarcare si de pornire precum si cu indicatori despre starea bateriei. Totodata, ai vizibilitate si asupra consumatorilor electrici activi pe timpul stationarii.

Importanta realizarii diagnosticului auto preventiv

Ce riscati daca nu realizati o diagnoza auto periodica?

 • pierderea confortului in automobil (climatizarea);
 • supraconsum de carburant;
 • lipsa de putere a vehiculului;
 • slabirea sistemului de securitate (ABS, ESP, Airbags);
 • blocarea vehiculului;

Formular cerere programare online

Puteti realiza chiar acum o programare la service Autoeco pentru o diagnoza auto profesionala!

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.