Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului AutoEco, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
AutoEco foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator AutoEco.ro este necesar sa fiti de acord cu procesarea datelor furnizate de dumneavoastra catre colaboratorii nostri.
vezi colaboratorii nostri
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Compari.ro Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de colaborator pentru transmiterea unui chestionar de evaluare
Hotjar Pentru a putea intelege nevoile si interesele utilizatorilor nostri, vor fi inregistrate activitatea si comportamentul pe site.
Centrala telefonica Pentru ca procesul comenzii sa fie unul corect si precis, este necesara confirmarea telefonica a acesteia de catre unul din specialistii AutoEco.
SMS Cursul comenzii aflate in desfasurare, de la plasarea acesteia pana la livrare, va fi notificat prin intermediul serviciului de sms.

Climatizare auto

Instalatia de climatizare a automobilului dumnevoastra nu functioneaza cum trebuie?

Aveti o intrebare legata de sistemul de climatizare al masinii dumneavoastra?
Expertii nostri va ofera consultanta. Solicitati o programare telefonic, la numarul 0762 369 073, sau completati formularul de programari.
Afla mai multe

Climatizare auto: confort si siguranta pentru pasageri

Instalatia de climatizare auto este un ansamblu de echipamente care asigura confortul si siguranta pasagerilor, permite obtinerea unui aer sanatos, temperat si uscat in habitaclu, indifferent de conditiile meteorologice exterioare. Totodata ea permite dezaburirea rapida a geamurilor in perioada iernii si pe timp umed.

Cum stiti daca instalatia de climatizare auto nu mai functioneaza corect?

Simptomele care va indica defectarea instalatiei de climatizare a masinii dumneavoastra sunt urmatoarele:

 • debitul de aer este insuficient desi ventilatia este solicitata la maxim;
 • aerul pulsat in habitaclu nu mai este proaspat;
 • din aeratoarele masinii ies mirosuri neplacute;
 • parbrizul si geamurile din fata se aburesc in mod anormal;

Ce pagube va poate aduce defectarea sistemului de climatizare auto?

Ce pagube va poate aduce defectarea sistemului de climatizare auto:

 • pierderea semnificativa a confortului la volan cand afara este cald;
 • vizibilitate proasta si pericol cand aerul prost uscat produce aburirea geamurilor;
 • degradarea aerului din habitaclu atunci cand filtrul de aer se astupa iar aerul nu se mai recicleaza; pasagerii sensibili la alergiile respiratorii ar putea fi incomodati;

Ingrijirea sitemului de climatizare auto

Care sunt cele mai bune practici pentru ingrijirea sistemului de climatizare:

 • asigurati-va cel putin o data pe an ca nivelul de incarcare a gazului, important pentru buna functionare a climatizarii, este corect;
 • inlocuiti filtrul de polen o data pe an sau la fiecare 15.000 km, mai ales daca vehiculul circula intr-un mediu cu praf;
 • dezinfectati conductele de aerisire deindata ce simtiti ca din gurile de aerisire vine un miros neplacut si cu aceasta ocazie inlocuiti si filtrul de polen;
 • lasati pornita climatizarea masinii in jur de 10 minute pe saptamana (atat iarna cat si vara) pentru a pastra eficienta circuitul si etanseitatea sa;
 • intarziati aparitia bacteriilor in conductele de aerisire prin inchiderea sistemului de climatizare cu aproximativ 5 minute inainte de a iesi din masina;

Formular cerere programare online

Nu neglijati confortul dumneavoastra la volan! Solicitati o programare la service Autoeco pentru a constata problema sistemului dumneavoastra de climatizare auto.

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.