Service auto de incredere

Cu Autoeco ai masina complet sub control


Afla mai multe

Servicii auto complete realizate de profesionisti

La Autoeco ai siguranta calitatii pentru toate serviciile prestate + Preturi competitive + Echipamente de ultima generatie + Echipa de profesionisti

Piese, manopera si consultanta

totul sub acelasi acoperis

La Autoeco gasesti combinatia perfecta dintre piese auto de la producatori de top si manopera de calitate, toate la preturi foarte bune. Daca alegi sa montezi piese auto cumparate de la noi, implicit beneficiezi de garantie completa atat pentru manopera cat si pentru piese. In plus, profesionistii nostri sunt pregatiti sa iti acorde consultanta.

Echipa este formata din specialisti cu experienta in domeniul auto motiv pentru care executam lucrari profesionale la standarde calitative ridicate.

Service-ul nostru auto are o suprafata de 500mp si este dotat cu aparatura de inalte standarde, lucru care ne permite sa realizam lucrari atat pentru masinile persoanelor fizice cat si pentru companiile cu flote auto.

Echipamentele folosite sunt in totalitate noi si provin de la producatori de top: stand geometrie 3D Hofmann, stand testare frane si suspensii Bosch, testere diagnoza Bosch si Texa, kit-uri schimb distributie profesionale, scule speciale si scule de mana KS Tools, Hazet, Klann, Sealey si multe altele.

Service-ul Autoeco este autorizat RAR pentru toate activitatile pe care le presteaza astfel ca poti apela cu incredere la serviciile noastre auto.

Alege sa-ti faci o programare chiar acum sau cauta piesa de care ai nevoie pe magazinul nostru auto online!