Kit distributie RENAULT Megane III (DZ0/1_) 2.0 TCe (DZ1N) (184KW / 250CP)

Afisez 1 - 5 din 5 produse
-15% Set curea de distributie RENAULT Megane III  (DZ0/1_) 2.0 TCe (DZ1N) (184KW / 250CP)	SKF VKMA 06106
SKF
Numar dinti 126
Latime [mm] 27
Curea cu profil dintat rotunjit
432 RON
367 RON
-15% Set curea de distributie RENAULT Megane III  (DZ0/1_) 2.0 TCe (DZ1N) (184KW / 250CP)	INA 530 0638 10
INA
Numar dinti 126
Latime [mm] 27
450 RON
382 RON

Esti in cautarea unui kit de distributie nou pentru masina ta? Ai ajuns in locul potrivit!

Distributia unei masini este cea care determina functionarea corecta a motorului prin asigurarea oxigenului necesar arderii combustibilului si eliminarea gazelor de esapament.

Autovehiculele moderne utilizeaza fie o distributie pe lant, fie pe curea. Cea din urma este mai ieftina, insa trebuie schimbata destul de des (in functie de modul de conducere, de starea initiala a motorului si de calitatea curelei). Distributia pe lant este trainica si unii proprietari de masini se pot lauda cu zeci de mii de kilometri parcursi fara a schimba distributia.

AutoEco.ro iti pune la dispozitie kit distributie pentru masina ta. Indiferent de marca si modelul de masina pe care il detii, cu siguranta vei gasi un kit distributie auto care sa ti se potriveasca.

Schimbarea unui kit de distributie la intervalul precizat in cartea tehnica sau ori de cate ori este nevoie (dupa evaluarea la un service autorizat) va prelungi durata de viata a motorului. Este important sa ingrijesti orice kit distributie ai alege, prin folosirea consumabilelor adecvate, in special a unui ulei de calitate, schimbat la timp.

La AutoEco, poti alege intre urmatoarele optiuni de kit distributie: set curea de distributie sau set pompa de apa si curea dintata. Ca producatori, poti opta pentru Bosch, Dayco, Gates, Ina, SKF, Contitech si multi altii.

Comandand piese auto online, inclusiv kit distrubutie, vei beneficia de urmatoarele avantaje: livrare oriunde in tara, gama variata de produse, preturi accesibile, consultanta gratuita din partea reprezentantilor magazinului.