Selecteaza generatia si motorizarea pentru a-ti afisa piesele disponibile pentru masina ta!

Kit distributie OPEL Corsa BOSCH

Afisez 1 - 6 din 6 produse
-15%
BOSCH
Numar dinti 111
Lungime [mm] 1057
Latime [mm] 17
159 RON
135 RON
-15%
BOSCH
359 RON
305 RON
-15%
BOSCH
Numar dinti 146
Lungime [mm] 1168
Latime [mm] 24
370 RON
315 RON
-15%
BOSCH
Numar dinti 162
Lungime [mm] 1296
Latime [mm] 20
409 RON
348 RON
-15%
BOSCH
545 RON
463 RON
-15%
BOSCH
646 RON
549 RON

Esti in cautarea unui kit de distributie nou pentru masina ta? Ai ajuns in locul potrivit!

Distributia unei masini este cea care determina functionarea corecta a motorului prin asigurarea oxigenului necesar arderii combustibilului si eliminarea gazelor de esapament.

Autovehiculele moderne utilizeaza fie o distributie pe lant, fie pe curea. Cea din urma este mai ieftina, insa trebuie schimbata destul de des (in functie de modul de conducere, de starea initiala a motorului si de calitatea curelei). Distributia pe lant este trainica si unii proprietari de masini se pot lauda cu zeci de mii de kilometri parcursi fara a schimba distributia.

AutoEco.ro iti pune la dispozitie kit distributie pentru masina ta. Indiferent de marca si modelul de masina pe care il detii, cu siguranta vei gasi un kit distributie auto care sa ti se potriveasca.

Schimbarea unui kit de distributie la intervalul precizat in cartea tehnica sau ori de cate ori este nevoie (dupa evaluarea la un service autorizat) va prelungi durata de viata a motorului. Este important sa ingrijesti orice kit distributie ai alege, prin folosirea consumabilelor adecvate, in special a unui ulei de calitate, schimbat la timp.

La AutoEco, poti alege intre urmatoarele optiuni de kit distributie: set curea de distributie sau set pompa de apa si curea dintata. Ca producatori, poti opta pentru Bosch, Dayco, Gates, Ina, SKF, Contitech si multi altii.

Comandand piese auto online, inclusiv kit distrubutie, vei beneficia de urmatoarele avantaje: livrare oriunde in tara, gama variata de produse, preturi accesibile, consultanta gratuita din partea reprezentantilor magazinului.