Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului AutoEco, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
AutoEco foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator AutoEco.ro este necesar sa fiti de acord cu procesarea datelor furnizate de dumneavoastra catre colaboratorii nostri.
vezi colaboratorii nostri
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords, RTB House Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Compari.ro Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de colaborator pentru transmiterea unui chestionar de evaluare
Hotjar Pentru a putea intelege nevoile si interesele utilizatorilor nostri, vor fi inregistrate activitatea si comportamentul pe site.
Centrala telefonica Pentru ca procesul comenzii sa fie unul corect si precis, este necesara confirmarea telefonica a acesteia de catre unul din specialistii AutoEco.
SMS Cursul comenzii aflate in desfasurare, de la plasarea acesteia pana la livrare, va fi notificat prin intermediul serviciului de sms.

De ce se strica caseta de directie?

Cea mai mare componenta a sistemului de directie este caseta de directie.

                                    

 

Fiind o piesa ce se afla mereu in miscare, are nevoie de lichid. Din ea fac parte axul volanului cu rol de angrenare a pieselor din caseta si bieletele care dau directia capetelor de bara.

Aceasta este conectata cu pompa de servo prin intermediul mai multor conducte.
 
 

Cum imi dau seama ca masina are probleme cu caseta de directie?

 
 
Unul din motivele care poate duce la defectarea acestei componente poate fi starea degradata a drumurilor pe care ruleaza autovehiculul. (denivelari si gropi peste care se trece in viteza)
 
Semnalele care iti pot atrage atentia cu privire la aparitia defectiunilor sunt:  functionarea mai greoaie, lipsa de raspuns rapid a volanului, nementinerea directiei pe drum drept, scurgerea uleiului de servo (pete de ulei sub masina), jocuri agresive in momentul virajelor. In acest caz se recomanda verificarea atenta a imprejurimii masinii pentru a observa din timp eventualele nereguli.
 
Pentru a proba daca directia este defecta, poti incerca sa tragi si sa impingi volanul in mai multe directii (in timp ce masina este oprita). Daca observi un joc excesiv al volanului inseamna ca ca unele articulatii sau cuplaje elastice s-au slabit.
 
 
Ce este de facut in acest caz?
Primul pas este constatarea intr-un service autorizat pentru a afla cu certitudine daca este stricat axul dintat (cremalier) sau una din componentele sistemului de directie.
Ulterior se va opta pentru inlocuirea cu o piesa noua sau reconditionarea celei in cauza.
 
Daca te afli in punctul in care alegi reconditionarea, trebuie sa ai in vedere ca se vor lua in calcul mai multe piese componente: cremaliera (parghia interioara dintata), supapele coloanei de directie, conductele hidraulice, pistonul hidraulic si garniturile.
 
In cazul in care se observa scurgeri de ulei, este posibil ca unul din cele doua semeringuri cu rol de izolare a camerei de umplere cu lichid hidraulic sa fi cedat. O alta posibilitate ar fi aceea ca supapele de pe coloana de directie sa se fi stricat.
 
Jocul reprezinta uzarea zonei dintate a parghiei sau a pinionului din capatul axul. Aceste piese sunt acelea care se uzeaza cel mai des si necesita reconditionare.
 
Desi procesul de reconditionare este unul lung, acesta nu trebuie amanat.
 
Atentie! In toate aceste cazuri este important ca interventiile sa fie facute intr-un service specializat.
 
 
 
* Pe AutoEco.ro beneficiezi de multiple optiuni de plata a comenzilor de piese auto si a serviciilor adiacente, din care o poti alege pe cea mai potrivita pentru tine:
 
Daca esti posesor al cardului de cumparaturi STAR emis de Banca Transilvania, poti face achizitii in 12 rate fara dobanda de pe AutoEco.ro in intervalul 8 octombrie – 10 ianuarie 2019.
 
 
 
 
 
 
 
 

Comentarii

Scrie un comentariu
Nu exista comentarii pentru aceasta postare !