Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului AutoEco, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
AutoEco foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator AutoEco.ro este necesar sa fiti de acord cu procesarea datelor furnizate de dumneavoastra catre colaboratorii nostri.
vezi colaboratorii nostri
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords, RTB House Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Compari.ro Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de colaborator pentru transmiterea unui chestionar de evaluare
Hotjar Pentru a putea intelege nevoile si interesele utilizatorilor nostri, vor fi inregistrate activitatea si comportamentul pe site.
Centrala telefonica Pentru ca procesul comenzii sa fie unul corect si precis, este necesara confirmarea telefonica a acesteia de catre unul din specialistii AutoEco.
SMS Cursul comenzii aflate in desfasurare, de la plasarea acesteia pana la livrare, va fi notificat prin intermediul serviciului de sms.

Care anvelope de iarna sunt mai bune?

Pentru ca sezonul rece se apropie, schimbarea anvelopelor de vara cu anvelope de iarna devine o prioritate in activitatea tuturor soferilor.

anvelope de iarna

 Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi anvelope de iarna?

 

Odata cu intrarea in sezonul rece, soferii trebuie sa aiba in vedere echiparea autovehiculelor intr-un mod adecvat, pentru a se supune Codului Rutier in vigoare si a circula in conditii de siguranta. Cauciucurile de iarna sau all season sunt obligatorii indiferent de data calendaristica, daca masina ruleaza pe drumuri publice acoperite cu zapada, gheata sau polei. Momentul ideal pentru montarea pneurilor de iarna este insa, inaintea scaderii temperaturii sub pragul de 7°C

 Intervalul de inlocuire nu trebuie sa depaseasca 6 ani. Dupa aceasta perioada, siguranta soferului si a participantilor la trafic este pusa in pericol, crescand riscul de explozie a cauciucului si scazand rezistenta mecanica la franare a acestuia din cauza deteriorarii. 

Anvelopele de iarna sau all season ajunse la varsta cronologica de 10 ani trebuie inlocuite neaparat chiar daca, aparent, sunt intacte si nu au atins limitele uzurii.

Pentru masinile rulate frecvent in sezonul rece se recomanda echiparea acestora cu cauciucuri de iarna si nu all season deoarece materialul din care sunt fabricate pneurile asigura un nivel crescut de aderenta. In plus fata de cele all season, acestea au banda de rulare mai profunda si indeparteaza apa de pe suprafata lor. Soferii care nu conduc in zone cu risc de inghet si polei pot alege tipul all season.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi anvelope de iarna?

Alegerea cauciucurilor de iarna trebuie facuta urmand dimensiunile rotilor specificate in cartea tehnica a masinii. De asemenea, eticheta ofera informatii despre caracteristicile de siguranta si de mediu, pe baza a trei criterii standard: 

  • Franarea pe suprafete umede, marcata cu litere de la A – pentru cele mai bune performante – la G. In conditii de ploaie, distanta de franare de la 80 km/h la 0 poate fi cu 18 metri mai scurta (30%) pentru cele de clasa A fata de cele clasa G. 
  • Consumul de carburant si economia de combustibil, evaluate cu aceleasi litere. Diferenta de consum intre clasa A si clasa G este de 7,5%. 
  • Nivelul de zgomot optim trebuie sa se situeze sub 70 dB.

 

In prezent, magazinul online de piese auto AutoEco.ro listeaza peste 2.100 de modele de anvelope auto de iarna si all season, de la cei mai renumiti producatori. 

Ce anvelope de iarna recomandam?

  • WestLake 
  • Sailun 
  • Kumho 
  • Falken 
  • Nexen 
  • GT Radial

* Pe AutoEco.ro beneficiezi de multiple optiuni de plata a comenzilor de piese auto si a serviciilor adiacente, din care o poti alege pe cea mai potrivita pentru tine.

Galerie foto

Comentarii

Scrie un comentariu
Nu exista comentarii pentru aceasta postare !