Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului AutoEco, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
AutoEco foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator AutoEco.ro este necesar sa fiti de acord cu procesarea datelor furnizate de dumneavoastra catre colaboratorii nostri.
vezi colaboratorii nostri
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords, RTB House Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Compari.ro Adresa de email va fi stocata de Compari.ro, in calitate de colaborator pentru transmiterea unui chestionar de evaluare
Hotjar Pentru a putea intelege nevoile si interesele utilizatorilor nostri, vor fi inregistrate activitatea si comportamentul pe site.
Centrala telefonica Pentru ca procesul comenzii sa fie unul corect si precis, este necesara confirmarea telefonica a acesteia de catre unul din specialistii AutoEco.
SMS Cursul comenzii aflate in desfasurare, de la plasarea acesteia pana la livrare, va fi notificat prin intermediul serviciului de sms.
Alegeti marca, modelul si motorul masinii !
Afiseaza piese
Piese auto VW
Piese auto RENAULT
Piese auto OPEL
Piese auto DACIA
Piese auto FORD
Piese auto SKODA
Piese auto AUDI
Piese auto BMW
Piese auto SEAT
Piese auto TOYOTA
Piese auto HYUNDAI
Piese auto KIA
Piese auto PEUGEOT
Piese auto CITROEN
Piese auto MERCEDES-BENZ
Piese auto FIAT
Piese auto MAZDA
Piese auto NISSAN
Piese auto SUZUKI
Piese auto HONDA
Piese auto MITSUBISHI
Piese auto ALFA ROMEO
Piese auto VOLVO
Piese auto CHEVROLET

AutoEco - magazin online de piese auto și accesorii

AutoEco este unul dintre cele mai mari magazine auto din România. La noi, găsești piese auto ieftine, originale și aftermarket, pentru orice brand și model de autoturism. Pe lângă componente și accesorii auto, AutoEco mai comercializează fluide pentru mașini, cum ar fi uleiul de motor, dar și anvelope auto de vară și de iarnă.

AutoEco este magazinul de piese auto care îți oferă consultanță gratuită pentru alegerea pieselor și accesoriilor auto. Indiferent dacă ești în căutare de piese auto București sau ai nevoie de livrare în țară, onorăm cu eficiență comenzi rapide. În plus, la noi, beneficiezi de livrare gratuită pentru comenzile a căror valoare depășește 400 lei.

Piese auto pentru orice mașină

La AutoEco, găsești piese auto pentru cele mai cunoscute branduri auto. Volkswagen, Ford, Renault, Opel, Dacia, Skoda, Audi și BMW sunt mărcile auto pentru care comercializăm piese originale și aftermarket, la prețuri competitive. Aici vei găsi filtre auto pentru revizia mașinii, kituri de distribuție și curele de transmisie, discuri, plăcuțe și saboți de frână, piese pentru motor, piese pentru suspensie și direcție, piese auto pentru transmisie, compresor, radiator și alte piese pentru sistemele de aer condiționat și climatizare, electrice auto, piese pentru eșapament, dar și piese de caroserie auto pentru numeroase branduri și modele de mașini.

Beneficiile de a cumpăra piese auto de la AutoEco

AutoEco este un distribuitor autorizat de piese auto originale și compatibile. Atunci când decizi să achiziționezi piese auto și accesorii de la noi, beneficiezi de o serie de avantaje:

Comenzi online, telefonice, prin email și prin formularul de cerere ofertă

La AutoEco, ai posibilitatea să alegi modalitatea de plasare a comenzii. Poți face asta prin completarea formularului de cerere ofertă, prin email, telefonic sau poți comanda piese auto online, direct de pe site. Dacă alegi oricare dintre modalitățile de comandă online, un consultant AutoEco te va contacta pentru validarea comenzii și verificarea datelor autoturismului.

Livrare rapidă și gratuită pentru comenzi de peste 400 lei

Comenzile de peste 400 lei beneficiază de livrare gratuită - în limita a 19 kg în toată țara. Pentru comenzi mai mici, poți cumpăra piese auto București și suporta costul de livrare de 30 lei, respectiv oriunde în țară, dacă plătești 30 lei livrare. Colaborăm cu firme de curierat rapid, astfel că, indiferent ce conține comanda ta, va ajunge la tine în cel mai scurt timp. În cazul în care produsele dorite nu există pe stoc, îți vom comunica estimarea livrării.

Piese auto cu plata ramburs, numerar, prin ordin de plată, prin card bancar (online sau la sediu) sau plată în 6 rate, online

La AutoEco, îți alegi metoda de plată preferată. Poți plăti comanda de piese auto numerar, ramburs, la livrarea comenzii. Poți alege să achiți prin ordin de plată sau cu cardul bancar, indiferent dacă achiziționezi online sau dintr-un sediu AutoEco. Mai mult, poți cumpăra piese auto cu plata în rate; alege să achiți în cel mult 6 rate online, cu unul dintre următoarele carduri de credit: Star BT (Banca Transilvania) sau Card Avantaj (Credit Europe Bank, Garanti Bank, sau Alpha Bank. Primele două pot fi folosite și pentru plata în 6 rate fără dobândă, la sediile AutoEco.

Garanție pentru piesele auto

AutoEco oferă garanția produselor comercializate, astfel:
- 18 luni pentru piesele auto de folosință îndelungată (arcuri, amortizoare, ambreiaje, elemente de caroserie, sisteme de eșapament, faruri, stopuri, pompe, piese de motor etc.)
Pentru piesele și accesoriile auto consumabile, nu oferim garanții. Aici se încadrează filtrele, plăcuțele și discurile de frână, fluidele auto, curelele, ștergătoarele auto, becurile, siguranțele sau garniturile.

Returnarea pieselor auto

Poți renunța la achiziție fără penalități și fără revocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau de la încheierea contractului cu AutoEco. Costurile returului vor fi suportate de către cumpărător, cu excepția celor de retrimitere a produsului care înlocuiește, eventual, comanda returnată. Orice retur la piese sau accesorii auto de la AutoEco se va soluționa în termen de 15 zile de la înștiințare.

Varietate și diversitate pentru piese auto

AutoEco pune la dispoziția cumpărătorilor peste 2 milioane de piese auto originale și aftermarket, de la peste 400 de producători.

Consultanță gratuită

La AutoEco, beneficiezi de consultanță gratuită din partea experților noștri, pentru a lua cele mai bune decizii de achiziție pentru mașina ta. Poți întreba despre orice nelămurire privind cumpărarea de piese auto de la noi, iar consultanții AutoEco îți vor sta la dispoziție.

Magazinul nostru comercializează: